Inte bara kossor som blir vårgalna!



Nu när våren har kommit är det inte bara kossorna som blir galna av glädje när de får komma ut i grönskan igen, utan också alla ungdomar. Jag var med ett gäng kompisar i en park igår, och alla blev som barn igen!
Det var vattenkrig, brottning och en del jagande runt parken! Det var väldigt kul att se på och även delta i!
Något annat mysigt var den extremt söta Pittbull valpen som stal allas hjärtan! Och havet av såpbubblor som flög över parken och både irriterade de som fick dem på sig och spred glädje i regnbågens färger.
Men denna galna vårkärlek kan även gå över styr då två glasögon gick sönder i vild brottning och jag fick åka in till akuten med lätt hjärnskakning. Men stort creds till akuten då min kära mamma mu och jag bara behövde vänta i två timmar istället för sex! :)
så LOVA AND PEACE OUT FOLKS! <3

GRÖN KÄRLEK!



Jag vill ligga i gräset och andas in doften av blommor, och bara glömma allergin för en stund. Ligga i gräset med de jag älskar. Känna den varma solen värma mitt ansikte och en sval bris svalka det på samma gång! Höra skratt och sång från de mina älskade. Sitta i en härlig klunga runt vattenpipan som passas runt, runt i en oändlighet av bara grön varm kärlek! Och någon av de mina älskade sitter och spelar på en gitarr, spelar låten som vi alla såklart kan! Fåglarna stämmer in med de vackra klingande tonerna. Och Livet känns så där Himla värt att leva! Och jag älskar, ÄLSKAR AV HELA MITT HJÄRTA!
Så LOVA AND PEACE OUT FOLKS! <3

BLACKA REGGAE!

Blacka Reggae festival :D



Blacka Reggae var underbart! En dag att minnas! Allt underbart folk, kaksmet och läsk i solen!
Dagen var sjukt varm, det var som en sommardag i juli! Jag har till och med fått färg i ansiktet! Och Buba såg ut som en klassisk byggarbetare från Polen med arbetsbyxor och solbränd överkropp :D
Jag slummra till på filten i gräset och det kändes som att ligga på en strand med massa folk, ett band spela i bakrunden och solen värmde mitt ansikte, jag låg bara och njöt av livet!
Dock blev nog solen lite för mycket fram i mot eftermiddagen då jag lyckades svimma två gånger när vi vänta på att få maten :P men efter ett tag lyckades jag kvickna till och resten av dagen var jätte lyckad! Syster Sol och Kapten röd fick stämmningen att vibbrera i hela kroppen och hela stället att gunga med i takt!
Som för att avrunda...DAGEN ÄGDE!
Så Love and Pease out folks! <3

Älskade vår!

Våren har kommit till oss och min glädje går ej att döda! Jag struntar hur vädret är, för lukterna från blommorna fyller mina andetag och får min näsa att klia, men ett skönt kli för jag vet att det är vår! Jag ligger och lyssnar på fåglarna som sjunger mig in i drömmarnas värld.
Jag och de där folket jag jämt umgås med grillar i kvälls solen flera dagar i veckan och livet leker helt enkelt!
Karlarna får visa sig manliga när dom fixar de fina brasorna vid havet som håller oss varma.
Skärblacka reagge närmar sig och ser fram emot det som fn! Folket kommer vara där och jag allmänt känner kärlek till alla!

Så Love and Peace out Folk!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0