Sommar och de där vackra!


Sommaren är här och jag njuter fullkomligt! Jag spelar teater och fiol på gatan med gruppen från arbis, vilket det funkar mycket bra med :) Annars vattnar jag blommor och träffar de underbara folket i mysiga soliga parker och fikar i kvällssolen. Mamma Vic och jag var på stan och fynda härliga saker på rean och köpte oss ur en tillfällig deperition vid namn mens :P sedan på kvällen blev de parkchill med otroligt många fina människor :D

Jag finner en stor lycka nära dig och jag känner mig väldigt trygg med dig och i din närhet vilket har gjort att jag är trygg med mig själv. Fånigt att jag behövde dig för att inse att jag är helt trygg med mig själv. :P men spelar väl ingen roll egentligen. Men jag har börjat inse mycket saker på sista tiden, det är kul och jag blir i harmoni i det allmäna livet. Jag minns sommarkvällen med jordgubbar och chokladsås och det där lilla extra som gjorde kvällen perfekt. det var du och jag och det var underbart! Jag trivs med dig, något enormt mycket!

Du finns där.


Du finns i mina tankar, du finns där för mig och jag är tacksam....det är allt jag har att säga.

FestivalSommar!


Jag vill röja till de älskade banden! Låta dreadsen flyga åt alla håll i brutalt röj! Röja brutalitet till Lillasyster! Saknar festivalgalenskap, där ingen riktigt tänker hela vägen! Jag vill dra på festival där folk lyssnar på musiken som jag lyssnar på, där gemenskapen är stor och man förstår varandra i en perfekt harmoni av att alla älskar samma musik! Där alla snygga och coola människor sammlas på samma ställe! Jag vill röja aset med dreadsOskar! Jag vill bli sådär härligt lagom festivalfull!
Det sög hårt att jag inte hade råd och tid med SwedenRock Festival! Jag är fett avundsjuk på min älskade broder som är där och röjer som fan! men kanske nästa år? Jag kommer inte kunna åka på några festivaler i år men ska försöka klämma in skogsröjet i alla fall! För det var fett förra året!
Så Lova and Peace out folks!

Sådär lycklig du vet!


Jag vandrar längst ner drottning gatan och känner ett almänt lugn. Solen skiner och det luktar gott. Jag går och funderar på hur livet ser ut och kommer fram till att det ser mycker härligt ut. Jag börjar improvisera ihop en monolog i huvudet som skulle kunna vara lovande. tänker att jag saknar teatern men inser att jag ska snart spela mycket igen, ute på gatan i sommar! Kan knappas bli bättre särskilt inte eftersom jag får lön för att göra det jag älskar! Fyllde år för ett litet tag sedan också, då fick jag en GUL UKULELE! kommer få mycket användning för den i sommar! till exempel på gatuteatern och när jag sitter och chillar och myser med folk i parker!
Fick en härlig impuls för några dagar sen och färgade håret svart (creds till tim som gjorde jobbet), blev riktigt nöjd!
Och sist men inte minst, tack för att du finns...är så mysigt att somna in i din famn och burra in nosen i dina bruna lockar, och vakna intill din vackra kropp.
Som sagt..sådär lycklig du vet..njuter till fullo av livet just nu!
så Love and Peace out folks! <3

RSS 2.0